Het Project De locatie De appartementen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
WONEN IN HOOFDWACHT HELLEVOETSLUIS IETS VOOR U?

22 november 2019

Bouwupdate

Even een update van de bouw van dit mooie project; De begane grond kanaalplaatvloeren zijn inmiddels gelegd en de betonvloer is gestort en gevlinderd, dit is de vloer van de parkeergarage. Er is gestart met het storten van de betonnen wanden. Geweldig om in deze omgeving te werken.

25 oktober 2019

Vlinderen op de bouwplaats

Vandaag wordt er gevlinderd op de bouwplaats... Een proces dat ervoor zorgt dat het beton helemaal egaal en glad wordt.

12 juli 2019

De laatste warmtebron is geboord

De laatste warmtebron is geboord! Volgende week wordt het terrein gereed gemaakt voor de boorstelling, waarna met het heiwerk gestart zal worden.

12 april 2019

Sloopwerkzaamheden hervat

De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels hervat en wordt er plaats gemaakt voor het appartementencomplex de Hoofdwacht.

1 april 2019

Sloopwerkzaamheden gestart

Het is geen 1 april grap! Afgelopen maandag zijn wij gestart met de sloopwerkzaamheden om plaats te maken voor 21 appartementen Hoofdwacht te Hellevoetsluis.

11 maart 2019

Artikel in Hellevoeter

Met een grote glimlach lezen we het artikel in de Hellevoeter van Joke en Michel de Reus. Ze vertellen hierin over het kopen van een woning in de Hoofdwacht in Hellevoetsluis. Bedankt voor de mooie woorden!

17 januari 2019

Verwachtte aanvang bouw

De panden die op de locatie van staan waar de Hoofdwacht komt, staan inmiddels leeg en de ramen zijn dichtgetimmerd met houten platen. Logischerwijs krijgen wij dan ook de eerste vragen: " Gaat er binnenkort iets gebeuren, en wanneer precies? "
Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2019 te starten met de bouwwerkzaamheden. Wel moet dan aan de opschortende voorwaarden voldaan zijn, waaronder onder andere minimaal 70% verkochte appartementen. Dit percentage is bijna gehaald. Wilt u ook wonen op deze unieke locatie? bel dan direct met Thekla 085-06 63 191

18 juli 2018

Succesvolle Start Verkoop de Hoofdwacht

Zaterdag 14 juli was de succesvolle aftrap van de start verkoop van de prachtige appartementen in de Hoofdwacht. Op het kantoor van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam mochten wij vele gasten en geinteresseerden ontvangen. Onder het genot van bakje koffie met wat lekkers kon iedereen zich informeren over de appartementen en de mogelijkheden. Ook konden vragen gesteld worden aan architect Henk Middelkoop, die met plezier zijn visie gaf op het gebouw en op de appartementen. De reacties van de bezoekers waren erg positief. Gebroeders Blokland kijkt terug op een mooie zaterdag en nodigt uiteraard iedereen uit die belangstelling heeft voor ‘Wonen op niveau’ in de Hoofdwacht.

2 juli 2018

Start verkoop 14 juli 2018

We starten de verkoop feestelijk aan de Moerbei 5 in Hardinxveld-Giessendam. Het aantal inschrijvingen is groot, dus zorg dat u er bent!

Schrijf u hier in

18 mei 2018

Wonen aan de Hoofdwacht in de Vesting

Met de naderende start verkoopdatum is er een redactioneel artikel geplaatst in GrootHellevoet, de plaatselijke krant van Hellvoetsluis.

Lees hier het hele artikel

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111