Het Project De locatie De appartementen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
BENIEUWD NAAR HET ACTUELE AANBOD VAN GEBROEDERS BLOKLAND?

24 september 2020

Bouwupdate

De kraan wordt afgebroken.. het einde van de bouw komt in zicht.

19 maart 2020

Ook in Hellevoetsluis gaan de bouwwerkzaamheden gewoon door

Op de bouwplaats in Hellevoetsluis wordt onder een stralende zon knap doorgewerkt. Het gebouw krijgt steeds duidelijker zijn vorm. Het bouwbord is ondertussen ook gemonteerd op de steiger, een blikvanger bij het inrijden van de historische vesting van Hellevoetsluis aan de Haringvlietzijde.

13 december 2019

Door weer en wind

Door weer en wind werken de bouwvakkers door aan Hoofdwacht in Hellevoetsluis. De langste wanden van de begane grond zijn gestort. De langste wand is 26,5 meter! Daarnaast is er gestart met het storten van de eerste verdiepingsvloer en de steiger wordt momenteel opgebouwd.

1 november 2019

Nieuwe impressies bnr 21

Er zijn hele mooie nieuwe impressies gemaakt van zowel het interieur als de terrassen van bnr 21.
Benieuwd? Ga dan snel naar dit appartement op deze website!

12 september 2019

Officiële handeling een succes!

Uit onverwachte hoek kwam er hulp om het officiële startbouw event van Hoofdwacht - Hellevoetsluis tot een goed eind te brengen. Wethouder Schop heeft de officiële handeling uitgevoerd en een mooie toast uitgebracht. We kijken terug op een bijzondere middag. En nu?.... starten we met de bouw van dit nieuwbouwcomplex. Er zijn nog drie appartementen te koop.

10 mei 2019

Update Bouwplaats

Op de locatie zijn inmiddels alle panden gesloopt, is de locatie gesaneerd en is de bouwput deels uitgegraven. Komende weken zal gewerkt worden aan het omleggen de aanwezige kabels en leidingen.

11 april 2019

Brand op terrein van de Hoofdwacht

In de nacht van zondag naar maandag 8 april is er brand uitgebroken aan de Westkade in Hellevoetsluis. Op het terrein waar de Hoofdwacht gebouwd zal worden. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Ook voor de omwonenden was het een vervelende situatie. Thekla Trouw heeft hen een bos bloemen bezorgd.

14 maart 2019

Historie van locatie

Onlangs ontving Kristina, klantadviseur van Hoofdwacht deze foto van één van de kopers. Een stukje historie van de locatie van de Hoofdwacht.

7 maart 2019

Goed nieuws!

De zogenoemde GO-brief is naar de kopers verzonden. Dit betekent dat de sloopwerkzaamheden medio april 2019 zullen starten. Na de sloopwerkzaamheden zijn de eerste werkzaamheden het boren van de bronnen voor de warmtepompen. Er zijn nog een aantal mooie appartementen vrij, interesse? Neem dan contact op met Thekla Trouw.

7 december 2018

Verkoopvoortgang

Wat hebben we al een mooie mix van kopers. Ze omarmen de woningen van Hoofdwacht en kunnen niet wachten tot ze er wonen! Op dit moment zijn er nog maar vijf appartementen vrij en drie onder optie. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel dan Thekla op 085 06 63 191

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111