Het Project De locatie De appartementen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
BENIEUWD NAAR HET ACTUELE AANBOD VAN GEBROEDERS BLOKLAND?

25 november 2020

Opgeleverd!

De Hoofdwacht in Hellevoetsluis is gereed! Op 17 november is het laatste appartement opgeleverd. We wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

5 juni 2020

Hoogste punt bereikt!

Het hoogste punt van de bouw is bereikt! Een mijlpaal, ook voor de bouwvakkers die hier elke dag aan werken.

4 maart 2020

Voortgang op de bouw in Hellevoetsluis

Op deze mooie dronefoto is zichtbaar hoe de Hoofdwacht verrijst op de fantastische locatie in de historische vesting van Hellevoetsluis. Ondanks een periode van veel wind is de bouw vlot doorgegaan en zo bij het eerste zonnetje van het voorjaar is het resultaat tot dusver goed te zien.

22 november 2019

Bouwupdate

Even een update van de bouw van dit mooie project; De begane grond kanaalplaatvloeren zijn inmiddels gelegd en de betonvloer is gestort en gevlinderd, dit is de vloer van de parkeergarage. Er is gestart met het storten van de betonnen wanden. Geweldig om in deze omgeving te werken.

25 oktober 2019

Vlinderen op de bouwplaats

Vandaag wordt er gevlinderd op de bouwplaats... Een proces dat ervoor zorgt dat het beton helemaal egaal en glad wordt.

12 juli 2019

De laatste warmtebron is geboord

De laatste warmtebron is geboord! Volgende week wordt het terrein gereed gemaakt voor de boorstelling, waarna met het heiwerk gestart zal worden.

12 april 2019

Sloopwerkzaamheden hervat

De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels hervat en wordt er plaats gemaakt voor het appartementencomplex de Hoofdwacht.

1 april 2019

Sloopwerkzaamheden gestart

Het is geen 1 april grap! Afgelopen maandag zijn wij gestart met de sloopwerkzaamheden om plaats te maken voor 21 appartementen Hoofdwacht te Hellevoetsluis.

11 maart 2019

Artikel in Hellevoeter

Met een grote glimlach lezen we het artikel in de Hellevoeter van Joke en Michel de Reus. Ze vertellen hierin over het kopen van een woning in de Hoofdwacht in Hellevoetsluis. Bedankt voor de mooie woorden!

17 januari 2019

Verwachtte aanvang bouw

De panden die op de locatie van staan waar de Hoofdwacht komt, staan inmiddels leeg en de ramen zijn dichtgetimmerd met houten platen. Logischerwijs krijgen wij dan ook de eerste vragen: " Gaat er binnenkort iets gebeuren, en wanneer precies? "
Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2019 te starten met de bouwwerkzaamheden. Wel moet dan aan de opschortende voorwaarden voldaan zijn, waaronder onder andere minimaal 70% verkochte appartementen. Dit percentage is bijna gehaald. Wilt u ook wonen op deze unieke locatie? bel dan direct met Thekla 085-06 63 191

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111