Het Project De locatie De appartementen Het nieuws Gebroeders Blokland Downloads Contact
WONEN IN HOOFDWACHT HELLEVOETSLUIS IETS VOOR U?

Het ruime sop

De havens van Hellevoetsluis bieden een prachtige uitvalsbasis voor sportieve zeilers die graag het weidse water van het Haringvliet en de zee bevaren. Vanuit Hellevoetsluis is het mogelijk om, zowel via de binnenwateren als de zee, verder de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta in te varen.

Maritiem verleden

Een gezellige jazz-avond of overdadig diner aan de haven afsluiten met een gezonde avond-wandeling? De vesting in Hellevoetsluis stamt uit de 17e eeuw. In een uur wandelt u rond over de oude stadswal en de gerestaureerde bunkers. Hellevoetsluis ligt aan uw voeten…

Mijn keuken, mijn favoriete

ruimte

De keuken als leefruimte zet zich ook in 2018 door. Daarnaast worden lange lijnen minimaal doorbroken en basiskleuren in de ruimte geven een rustige sfeer. Persoonlijke details en stijlelementen maken het niet zomaar een moderne of landelijke keuken, maar helemaal jouw keuken. Wist u trouwens dat uw keuken kan worden meegefinancierd in de hypotheek?
Laat u inspireren bij Tieleman Keukens in Middelharnis. Die heeft speciaal voor dit project drie projectaanbiedingen gemaakt. Maak er een gezellig dagje van. U kunt er heerlijk lunchen. Alle drie de keukens zijn terug te vinden in de woningconfigurator.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111